, 2021/7/6

Az is szempont az összehasonlításban, hogy a nagycsaládosok milyen fő szempontok alapján választhatnak most kocsit, illetve vajon elegendő-e a Magyar Államkincstár által nyújtott kedvezményre jogosító engedmény hat hónapos határideje egy modell kiválasztására és a szerződéskötésre.

Családi autók

A BMW-nél három modell érhető el hét üléssel: a 2-es Gran Tourer, az X5 és az X7. A német autógyár az elsőre helyezi a hangsúly, amelyet 8,11 millió forint helyett 5,6 millióért kínál most. Ezt  20 százalék befizetésével elviheted és 4 év alatt nulla százalékos thm mellett ki is lehet fizetni a tartozást. Ez havi kb.82 ezer forintot jelent. Az X5 és X7 modellek 17,8, illetve 22,5 millió forinttól érhetőek el a támogatással.

BMW 2 Gran Tourer

A BMW 2-es Gran Tourer a márka első prémium, kompakt hétszemélyes családi autója. Praktikus, tágas és a BMW prémium vezetési élményét is magában foglalja. nem is kell ennél több.Ennél a modellnél az elsődleges szempont a praktikus helykihasználás és a biztonságos utazás az egész családnak.

Ráadásul  határozottan sportos is az erős három vagy négyhengeres TwinPower Turbo motoroknak köszönhetően.

BMW X5

Az új BMW X5-ben a BMW X család génjei öltenek testet. A negyedik generációs modell az eddigieknél modernebb és stabilabb kiállású. Az autó robusztus, letisztult és gondosan kimunkált módon egy új X dizájn nyelv alapjait tette  le. Az előzőeknél is több luxust felvonultató belső tér egyik legnagyobb erénye az intuitív vezérlési koncepció.

BMW X7

A luxus kategória megtestesítője: az új BMW X7 a magabiztos fellépés és az egyéniség elegáns fúziója. Bár fellépése tekintélyt sugárzó, az autó a könnyedség és az agilitás benyomását kelti letisztult dizájnjával és atletikus stílusával.ott a figyelemre méltóan tágas belső tér, amelyet az exkluzivitás, a praktikum és a szabadságérzet jellemez – valamint a  hiánytalan kényelem, még a harmadik üléssorban is teljes.Lényeg a vonzerő. A karakter meghatározó vonása pedig az elegancia.

FIAT - CHRYSLER CSOPORT 

A Fiat 7 személyes kínálatában 3 modell tartozik: A Fiat 500L Wagon Lounge, a Fiat Doblo és a Fiat Talento.

Fiat 500L Wagon Lounge

Ez a családi autó 1.6 MJET 120 LE motorral, 7 ÜLÉSSEL, AJÁNDÉK TOLATÓRADARRAL MÁR 3.649.000 Ft-tól elérhető. A kedvezményes ár nagycsaládosok részére, állami támogatás igénybevétele esetén érvényes. Az akciós vételár nagycsaládos támogatás nélkül: 6.149.000 Ft-tól megvásárolható.

Fiat Doblo 

Tágas, sokoldalú és megbízható. Mindennek helye lehet benne. És persze  mindenkinek. Ha valaki nagy utazásra készül, kizárólag Doblòval utazik. Az 5- és 7-üléses személyszállító változatot úgy tervezték meg, hogy benne minden elférjen, ami fontos. Így mindenki élvezheti az utazási élménynek.

A jármű 790 literes csomagtere lehajtott hátsó ülésekkel egészen 3200 literig bővíthető. Ha még több helyre lenne szükségünk, választhatjuk a Doblo Maxi verziót, amely 35 cm-rel hosszabb, és akár 4000 literes raktér kapacitást kínál.

A Fiat Doblo Panorama 1.4 T-JET 120LE Easy széria 7 üléssel akár 2.399.500 Ft-tól is elérhető már a nagycsaládosok részére, állami támogatással. Akciós vételára nagycsaládos támogatás nélkül: 4.799.000 Ft.

Fiat Talento Tuti Tipp

Ez a modell 120 LE Multijet motorral, 1.800 literes csomagtartóval MÁR 5.199.000 Ft-tól megvásárolható. A kedvezményes ár nagycsaládosok részére, állami támogatás igénybevétele esetén érvényes. Az akciós vételár nagycsaládos támogatás nélkül: 7.699.000 Ft.

Ford Magyarország  családi autók, állami támogatással

A legnépszerűbbek az S-Max / Galaxy modellek számítanak, 2019-ben az első félévhez képest a második félévben már 50 százalékkal többen érdeklődtek irántuk, de a másik két modell iránt is nőtt a kereslet. Ahogy a személyautók piacán a magánvásárlók körében az ár az egyik legfontosabb tényező, úgy ebben a szegmensben is az - emelték ki.

A képet azonban árnyalják az egyes importőrök által adott egyéb árkedvezmények, vagy esetleg más elérhető fizetési konstrukciók. A Ford készleten lévő S-Max modelleknél az állami támogatáson felül akár 1 millió 890 ezer forint árkedvezményt is nyújt a nagycsaládok részére. Bizonyos Galaxy modelleknél pedig 2 millió 740 ezer forint is lehet a kedvezmény mértéke.

A modellekre öt évre kiterjesztett garancia is jár. A vásárlást a Ford kedvezményes Credit finanszírozással is segíti. A raktáron lévő modellekből akár azonnal tudnak választani a családok, azoknak pedig, akik már kiváltották a vásárlásra jogosító engedélyt és két-három hónapon belül szerződést kell kötniük, minden segítséget megadnak.

Ford S-Max 

 Hét ülés, végtelen mennyiségű kaland. A sportos, dinamikus megjelenés találkozik a tágas belső tér adta lehetőségekkel. A konfigurálható üléseknek hála a család minden tagja kényelmesen elfér, hosszabb utazáskor pedig a bővíthető csomagtér is  jó szolgálatot tesz.

Innovatív technológiái garantálják a  óriási vezetési élményt és gondoskodnak az utazók biztonságáról.

Ford Galaxy 

Prémium minőségű hétüléses, egy igazi élmény. Kategóriájának legtágasabb modellje, a Ford Galaxyban mindenkinek és mindennek egyaránt jut hely. A tágas belső térnek köszönhetően a család minden tagja kényelmesen utazhat, miközben a biztonságról a Galaxy intelligens megoldásai és forradalmi technológiái gondoskodnak.

Ford Tourneo Connect 

Praktikum stílusos külsőbe csomagolva. Megújult külső, még színvonalasabb belső kialakítás, fokozott hatékonyság – a Tourneo Connect  nagyon jó választás, vihetsz bárkit vagy bármit. Mindegy, hogy 5 vagy 7 üléses változatra vágyik, zseniális kialakításának köszönhetően az ülések elrendezése rugalmasan variálható.

Sok olyan alapfelszereltség került beépítésre és számos olyan választható felszereltség áll rendelkezésére, melyeket csak egy magasabb árkategóriájú járműtől várna el.

Ford Tourneo Custom 

Mindenkinek és mindennek jut hely. Minőségi emelkedés a személyszállítók között. Kényelem, átgondolt kialakítás, fejlett technológiák, kilenc férőhely, és modern, új külső. Olyan vezetési élményt nyújt, mint egy személyautó. Az új Tourneo Custom a személyszállítás művésze.

A 2,5 millió forintos kedvezmény levonása után az S-Max induló ára 5 millió 433 ezer forint, a Galaxy 1 millió, a Tourneo Connect L 4 millió 431 ezer forint, a Tourneo Custom pedig 6 millió 596 ezer forint Ft  Hyundai Santa Fe SUV.

A Hyundai SUV 

A modelljét tágas belső tér, prémium minőségű anyagok használata, valamint a külső és belső design összhangja versenyképessé tette a prémium gyártók kínálatával. Mindezt az öt éves, kilométer korlátozás nélküli gyári garancia tovább erősíti. Mellette  a Santa Fe modell egy jól bevezetett, ismert, és kedvelt modell a Hyundai kínálatában. Valóban prémium modellnek számít, és ennek megfelelően az árazása is igazodik a modell által kínált kiváló minőséghez.

KIA Sorento

A tágas Kia Sorento szenzációs élvezetet nyújt. Ergonómia és kényelem, variációk széles skálája áll rendelkezésre. A  harmadik üléssorral akár 7 ember utazhat teljes kényelemben és pihentetően. A Kia Sorento 9725000 Ft helyett most a nagycsaládos kedvezménnyel 6 millió Ft alatti áron megvásárolható a márkakereskedésekben.

Land Rover Discovery

A Land Rover Discovery már 15,9 millió forintért megvásárolható a nagycsaládos kedvezménnyel. Ez egy 240 lóerős, összkerék meghajtású, automata váltós dízel kocsi, amelyben a családnak az elektromos fűthető bőrülések ről sem kell lemondania.

Mitsubishi Outlander

Bárhol képes kimagasló teljesítményt nyújtani, legyen szó erős gyorsításról vagy a kapaszkodási képességről. A MIVEC erőforrás ugyanolyan menetteljesítményeket garantál, mint a régebbi DOHC egység,de mind a fogyasztása, mind pedig károsanyag-kibocsátása jelentősen csökkent.

A motorja a kifinomult működés, a teljesítmény és a gazdaságosság remek kombinációját alkotja. Az új OUTLANDER MIVEC motorjának kiváló teljesítményéhez rendkivül alacsony fogyasztási és más értékek társulnak. A takarékos vezetéshez segítséget nyújt az Auto Stop & Go rendszer és az ECO üzemmód.

Nissan X-Trail

A 7 személyes változatban is elérhető SUV igazán a családok részére lett tervezve. Töltheted az örömteli pillanatokat a családdal egy nagyobb, szembetűnőbb SUV-val. Válaszd  a 7 üléses Nissan X-Trail modellt, amely erőteljes új formatervvel és fejlett technológiával rendelkezik. Ez az, amire szüksége lehet egy kényelmes, eseménydús utazáshoz. A Nissan X-Trail most 10 millió 500 ezer Ft helyett állami támogatással 7 millió 200 ezer Ft-ért is elvihető.

Nissan Evalia e-NV200

A kompakt, sokoldalú és kiválóan felszerelt, akár hét személyt szállítani képes Nissan Evalia e-NV200 ideális városi jármű  minden családja számára. A 100%-ban elektromos, új, nagyobb hatótávolságú, 40 kWh-s akkumulátorral pénzt takaríthat meg az üzemeltetési költségeken, és szinte bárhová eljuthat vele. Az állami támogatással és márka kedvezménnyel 13 millió 105 ezer Ft helyett akár 9 millió 105 ezer Ft-ért is megvásárolható.

Citroën Berlingo

A legkeresettebb nagycsaládos autó jelenleg a Citroën kínálatában, a megrendelések száma átlagosan megnégyszereződött. Az ügyfelek inkább a hosszú (XL) változatot keresik,de megértették, hogy ebben a kategóriában a családi költségvetésnek és a környezetünknek is azzal tesznek jót, ha a korszerű és takarékos dízelek közül választanak, így ennél a modellnél magasabb a dízelek aránya a megszokottnál.

Kedvezményes áron 5,845 millió Ft-tól (támogatással 3,345 millió Ft-tól) vásárolható meg.

Opel Zafira Life - a guruló szalon

Akár 9 embert szállíthatunk a segítségével. A Zafira Life luxus kategóriájú kényelmet biztosít, mint egy guruló szalon, amely rendkívül sokoldalú, és tele van innovációkkal és biztonsági rendszerekkel. A Zafira Life-ot úgy tervezték, hogy kategóriaelső legyen a mindennapi használat során tapasztalható rugalmasság terén. A kétoldali elektromos tolóajtók széles nyílást biztosítanak a beszálláshoz a hátul utazóknak. Érzékelők segítségével kézhasználat nélkül férhetünk hozzá az utas térhez, ha tele van a kezünk.