, 2021/9/7

A legjobb online történelem korrepetálási szolgáltatások. Segítség a múlt megismerésében.

történelem korrepetál

Ha történelmet tanulsz, és szeretnéd felpörgetni a tudásodat, akkor az online történelem korrepetálási szolgáltatás lehet a neked való. A legnépszerűbb korrepetálási platformok közül soknak vannak szakértő oktatói a történelem számos legnépszerűbb és leggyakrabban tanult területén - már csak az a kérdés, hogy megtaláld a számodra megfelelőt. Reméljük, hogy az alábbi platformok valamelyike tökéletes hely lesz az Ön vagy diákja számára, hogy segítséget kapjon a történelem tesztekhez, dolgozatokhoz, olvasmányokhoz és egyebekhez.

Legjobb online történelem korrepetálás

Preply

Tutor.com

Skooli

Wyzant

University Tutor

GYIK

Módszertan

A Preply

egy nagyszerű, egyszerű platformmal rendelkezik, amelyen azonnal találhatsz történelem korrepetálást. Bár a legnépszerűbb szekciója a robusztus nyelvi korrepetálási szolgáltatás, az oldal más kategóriákban is kínál oktatókat, többek között a történelem számos szakterületén. A diákok tantárgyak szerint kereshetnek korrepetitorokat, és szűrhetnek olyan speciális szakterületekre, mint például bizonyos korszakok, vagy bizonyos szabványosított vagy emelt szintű vizsgákhoz való tanítási tapasztalat. Az oktatók profiljának részeként könnyen megtekinthetők a korábbi diákok értékelései.

Mielőtt elköteleznék magukat egy hosszú távú korrepetálási kapcsolat mellett, lehetőség van egy "próbaórára". A diákoknak sem kell hosszú távú korrepetálást vállalniuk; ha csak egy adott feladathoz vagy teszthez van szükségük segítségre, az oktatók azzal is foglalkozhatnak. A platform az oktatás testre szabására összpontosít, hogy megfeleljen a diákok igényeinek, bármilyenek is legyenek azok, és bármilyen hosszú ideig legyen is rájuk szükség. Az oktatók maguk határozzák meg a saját díjaikat az oldalon - egyesek óránként csak 15 dollárt fizetnek, míg mások óránként 50 dollár körül mozognak.

A Tutor.com

egy egész szekciót szentel kifejezetten az amerikai történelem korrepetálásnak, így kiválóan alkalmas olyan diákok (különösen középiskolások) számára, akik konkrét segítséget keresnek anélkül, hogy olyan oktatók között kellene válogatniuk, akik nem igazán illenek hozzájuk. Az AP amerikai történelem szakos diákok különösen hasznosnak találhatják a korrepetitorokat, mivel ők a téma specialistái. Az oldal a Princeton Review leányvállalata, így a diákok biztosak lehetnek abban, hogy egy elismert és elismert márkától kapnak segítséget, akár a tesztekre való felkészüléshez, akár a dolgozatíráshoz, akár csak a tipikus házi feladatokhoz keresnek segítséget.

Az oldal többféle árképzési tervet kínál, ahelyett, hogy minden oktató maga szabná meg az egyéni díjszabását.

A diákok előfizethetnek egy adott számú órára havonta, vagy egy hat hónapos csomagra, amely több időt biztosít az előfizetési időszak alatt; a diákok a kiosztott órákat olyan blokkokban használhatják fel, amilyenekben csak akarják. A havi tervezetek egy órára 40 dollárnál kezdődnek, és nagyjából 340 dollárig terjednek, ami akár 10 órát is jelenthet. A hat hónapos időszakokra szóló előfizetések 10 órára körülbelül 350 dollártól kezdődnek (ami körülbelül 35 dolláros óradíjat jelent) és 50 órára körülbelül 1450 dollárig (29 dollár/óra) terjednek.

A Skooli

Ha azonnal szükséged van egy kis segítségre a történelemben, a Skooli oktatói készen állnak a segítségedre. Az oldal oktatói mindegyike egyéni szakterületet jelölt, így könnyű segítséget keresni a történelem bármelyik régiójában vagy korszakában. A Skooli keresési funkciója azt is lehetővé teszi, hogy a leendő diákok a kapcsolatfelvétel előtt megtekinthessék az oktatók önéletrajzát.

Az online osztályterem beállításán keresztül a diákok és a tanárok bármilyen feladaton dolgozhatnak, akár csak kérdéseket és válaszokat cserélnek szöveges csevegésen keresztül, akár fájlmegosztással dolgoznak vizuális projekteken vagy esszéken, vagy egyéb feladatokon. A Skooli különösen hasznos az azonnali házi feladatokhoz és konkrét feladatokhoz, tekintettel arra, hogy az árazása hogyan működik.

Havi előfizetések vagy óradíjak helyett a Skooli percenként körülbelül 1 dollárt számol fel, így csak a felhasznált időért kell fizetni. A platform oktatói tapasztalt tanárok és/vagy a szakterületükön jártasak, bár az oldalon jelenleg beiratkozott, korrepetálási tapasztalattal rendelkező diákokat is találhatsz.

Wyzant

A Wyzant számos tantárgyban, köztük a legtöbb történelmi területen kínál korrepetálókat, és különösen a középiskolások számára jelent kiváló lehetőséget. Az oldal lehetővé teszi a diákok számára, hogy a leendő oktatókat szakterület szerint keressék, valamint megtekinthessék az értékeléseket és az igazolásokat. A történelemtanárok népszerű tantárgyai közé tartozik a világtörténelem, az USA történelme és a művészettörténet; kifejezetten a haladó középiskolai osztályok (például az AP és IB kurzusok) és az SAT tantárgyi tesztek oktatására is vannak elérhető korrepetitorok.

Az oldal digitális tantermi teret kínál a távoktatáshoz, amely magában foglalja a videócsevegést, a fájlmegosztást, a szövegszerkesztést, sőt még egy képernyőmegosztó bővítményt is, amellyel a házi feladatoktól kezdve a nagyobb projektekig bármin dolgozhatsz. A Wyzant oktatói egyénileg határozzák meg a saját díjaikat, nem pedig az egész oldalra érvényes díjszabást vagy előfizetési csomagot.

Az olvasást oktató tanárok átlagárai nagyjából 35 és 50 dollár között mozognak óránként, bár a diákoknak érdemes megnézniük az egyes tanárok profilját, hogy lássák az áraikat. A Wyzant minden új diák számára biztosítást kínál: Az első óra egy új oktatóval elégedettségi garanciát jelent, vagy ingyenes. A legjobb rugalmas egyetemi oktató.

Az University Tutor

Történelemtanárai széleskörű szaktudással rendelkeznek, de különösen sok olyan oktató van az oldalon, akik a tesztekre specializálódtak, legyen szó akár a rendszeres osztályfelmérésekről, akár az olyan országos vizsgákról, mint a SAT. Minden oktatónak van egy teljes profilja, amely megmutatja szakértelmüket, diplomájukat, elérhetőségüket és minden egyéb információt, amelyet megosztanak a leendő diákokkal. Egy mókás bónusz: a tanárok profilja tartalmaz egy választható "hobbi" részt, ami könnyed, emberi jelleget kölcsönöz az egész folyamatnak.

A University Tutor kevésbé egy teljesen funkcionális platform, mint inkább egy párosító szolgáltatás. Néhány más szolgáltatással ellentétben az oldal nem rendelkezik saját tantermi modulokkal. A tutorok maguk határozzák meg a saját díjszabásukat, és teljesen önállóan kommunikálnak a diákokkal, bármilyen eszközzel, legyen az kollaboratív szoftver, videochat, képernyőmegosztó szoftver vagy más módszer. Bár ez nagyobb terhet ró az egyes oktatókra a tananyag összeállítása terén, nagyobb szabadságot is kínál a rugalmas órákhoz.

GYIK

Mi az online történelem korrepetálás? Az online történelem korrepetálási szolgáltatás egy olyan digitális platform, amely összeköti a diákokat és a történelemtanárokat, kifejezetten a 100%-ban online órákhoz. Az oldalak rendelkezhetnek saját virtuális tantermi terekkel, vagy inkább olyan szolgáltatásként működhetnek, amely csupán a kapcsolatot teremti meg, majd a részleteket az egyes oktatókra és diákokra bízza.

Mennyibe kerülnek az online történelem korrepetálási szolgáltatások? Az online történelem korrepetálási szolgáltatások ára az egyes platformok követelményeitől vagy az adott korrepetitor áraitól függően változik. Egyes platformok szabványos díjszabással rendelkeznek, akár óradíjjal, akár egy bizonyos időtartamra szóló előfizetéssel, míg mások lehetővé teszik a korrepetitorok számára, hogy saját díjszabásukat maguk határozzák meg (ezek általában óradíjak). A Chegg például körülbelül 30 dollárba kerül óránként.

Milyen funkciókkal rendelkeznek az online történelem korrepetálási szolgáltatások? Bár egyes szolgáltatások elsősorban csak a korrepetitorok és a diákok összekapcsolását szolgálják, szép számmal vannak olyan kiegészítő funkciók, amelyekkel racionalizálják az órákat. A legtöbb platformnak saját változata van egy maroknyi standard funkcióból, beleértve a szöveges és/vagy videochat lehetőségeket, a képernyőmegosztást, a virtuális "fehér táblát" és a dokumentummegosztást.

Mivel a történelemtanítás valószínűleg szöveg- és médiateher, a legjobb platformok azok, amelyek lehetővé teszik a képernyő- és dokumentummegosztást, így az oktatók és a diákok együtt tekinthetik meg az olvasmányokat, videókat és egyéb anyagokat.

Hogyan választottuk ki a legjobb online történelem korrepetálási szolgáltatásokat

Az online történelem korrepetálás a diákok igényeinek meglehetősen széles skáláját fedezheti le, a hivatalos tesztek előkészítésétől és a házi feladatok felülvizsgálatától kezdve az esszéírásig és még sok másig. Megpróbáltunk kiválasztani néhányat a történelemtanulók leggyakoribb igényei közül, beleértve az egyes szakterületeket és évfolyamokat is, abban a reményben, hogy minél több diákot le tudunk fedni.

Amikor a diákok történelemtanárt keresnek, kereshetnek azonnali segítséget egy adott feladathoz vagy hosszabb távú korrepetálást. Az itt felsorolt szolgáltatások mindenféle korrepetálási helyzetet lefednek, de azokat a szolgáltatásokat helyeztük előtérbe, amelyek a legnagyobb rugalmassággal és az egyéni tanulókra szabott órák kialakításának képességével rendelkeznek.

A Preply a legjobb általános választásunkat azért kapta, mert intuitív, és a történelem számos területén nyújt segítséget, míg a Tutor.com az amerikai történelemre, különösen az AP történelem vizsgára való összpontosításával tűnt ki. A University Tutor a rugalmassága miatt keltette fel a figyelmünket, mivel az oktatók szoftveren, videochaten, képernyőmegosztó szoftveren és egyéb eszközökön keresztül kommunikálhatnak a diákokkal.