, 2021/9/7

A művészeti kellékek elkapása lehet, hogy nem jöhet szóba, mivel a társadalmi távolság, de rengeteg egyszerű, szórakoztató kézműves gyerekek tehetnek a karantén alatt, amelyekhez olyan anyagokra van szükség, amelyek már kéznél vannak.

kézműves ötletek

A szülők mindenhol egy fedél alatt zsonglőrködnek a különböző teendőkkel. A gyerekek lekötésének és a tanulásnak a megtalálása nem csak a legfontosabb módja annak, hogy mindezt elintézzük, hanem az is, hogy együtt tölthessük el az értékes időt. Bár a kézműveskedés csodálatos tevékenység lehet, könnyen előfordulhat, hogy azon aggódunk, hogy nincs kéznél minden szükséges anyag.

Szerencsére rengeteg olyan karanténban végezhető kézműves foglalkozás létezik, amelyekhez újrahasznosított vagy hétköznapi háztartási cikkek szükségesek, amelyek valószínűleg már megvannak, például tejesdobozok vagy papírtörlő-tekercsek. (RIP, könnyen beszerezhető papíráruk.) Íme néhány aranyos kézműves foglalkozás, amelyet a gyerekekkel együtt könnyedén elvégezhetsz a társadalmi távolságtartás alatt.

1. Készítsd el a saját múzeumodat

San Antonio Művészeti Múzeum

A San Antonio Museum of Art "Make Your Own Museum" elnevezésű kezdeményezést indított, amely arra bátorítja a szülőket, hogy inspirálják gyermekeiket, hogy otthon maguk rendezzék be a saját múzeumukat. Készíthetnek például egy diorámát, amely a falakon gondosan elhelyezett családi fotókat, kézzel készített kerámiákat, vagy az otthon talált csecsebecsékből és egyéb tárgyakból készült szobrokat tartalmaz.

2. Paper Mache tálak

A The Spruce útmutatása segítségével egyszerűen elkészítheted a saját egyedi, élénk színű papírmasé tálkáidat újságpapír, víz, liszt, fólia, festék, olló, ecset és egy üvegtál segítségével.

3. Slime

A Spruce slime A jó hír: A gyerekek a slime megszállottjai. Még több jó hír: Ez egy szórakoztató, egyszerű kézműves foglalkozás, amely megtanítja a polimerek tudományát, és lehetőséget kínál az érzékszervi játékra. Nézze meg a The Spruce DIY slime bemutatóját, amelyhez olyan hétköznapi tárgyakra van szükség, mint a bórax és a ragasztó.

4. Szó építőelemek

Az Educational Insights díjnyertes játékgyártó cégtől származó, a műveltséget és a művészi készségeket egyszerre erősítő szóépítő blokkok kézműves foglalkozásához papírra, filctollakra és ragasztószalagra van szükség.

5. DIY Play-Doh

A texasi San Antonio-i Witte Múzeum bemutatójában a texasi Witte Múzeum végigvezet a saját play-doh készítésén, olyan egyszerű összetevőkből, mint a liszt, az olaj, a só és a virágokból származó természetes színezőanyag.

6. Komposztindító

Beszéljünk egy olyan kézművességről, amely folyamatosan ad. Az Educational Insights-tól származó, 5 éves vagy idősebb gyerekeknek ajánlott komposztindító bemutatóhoz egy egy gallonos edényre, földre, ételmaradékra és gilisztákra (opcionális) van szükség. A gyerekek megtanulják, hogyan csökkenthetik az élelmiszer-hulladékot, és hogyan készíthetnek saját földet a kertek és ültetők számára.

7. Kávészűrő napfogók

Színes kávéfilterek. Valószínűleg rengeteg kávéfilter hever szanaszét. A gyerekek akvarellfilccel kiszínezhetik őket - tanácsolják a Sittercity, Amerika első online forrása az otthoni gondozáshoz, a Sittercity szakértői. Ezután akassza fel egy gemkapocsra, és fújja le vízzel egy szórófejes flakonból. Ha megszáradt, tedd ki az ablakba, és máris megvan a napfogó, éppen időben a nyárra.

8. Amerika kapitány jelmez

Ha követed ezt az egyszerű DIY útmutatót a Primary gyerekruhákat gyártó cégtől, a gyereked jó úton halad a jelmeztervezői Oscar-díj felé. Az Amerika kapitány kinézetükhöz szükségük lesz egy ruhára (például a márka kobaltkék Perfect Pocket Dress ruhájára), papírtányérokra, piros filcre, kék fejpántra, fehér maszkolószalagra, piros filctollra, szemeteskuka fedőre VAGY kartonra, piros, fehér és kék festékre, kétoldalas szövetszalagra és ollóra.

9. Papírtányér napraforgók

A gyermek kezében napraforgó. Csupán jégkrémpálcikák, papírtányérok, festék és napraforgómagok segítségével a gyerekek fényes és vidám műnapraforgókat készíthetnek. A hogyan-t a SitterCity-től: A gyerekek fessenek kis V-ket egy papírtányér külső oldalára, hogy szirmokat alkossanak. Fessünk egy jégkrémpálcikát zöldre, a papírtányért pedig sárgára. Ragassza a jégkrémpálcát (napraforgó szárát) a papírtányér hátuljára, és a projekt befejezéséhez adjon napraforgómagot a tányér közepére.

10. Otthoni "mani-pedi"

Tíz kis diy papír pedikűr. Állítsd be a saját házi "szalonodat" a kicsikkel, javasolják Fatma Collins és Julie Rogers, a Ten Little gyerekcipőgyártó cég társalapítói. Tegye meg! Kezdd azzal, hogy leköveted a lábukat, rajzold fel a lábkörmöket, és hagyd, hogy körömlakkot használjanak a mini-pedikűrhöz. Ha bátornak érzed magad, ajánld fel nekik, hogy a papírra vetett gyakorló kör után adjanak neked egy pedikűrt.

11. Újrahasznosított barátság karkötők

Fiskars barátság karkötő kézműves. A Fiskars upcycled barátság karkötője olyan kézművesség, amit a gyerekek viselhetnek, ha elkészült - win-win-win. Ráadásul környezetbarát, mert egy régi póló újrahasznosítását igényli.