, 2021/9/7

5 perces kézműves foglalkozások gyerekeknek, amelyek órákig tartó szórakozást teremtenek.

kézműves foglalkozások gyerekeknek

Nincs egy csomó időd, hogy kézműves szülő legyél? Tölts kevesebb időt kézműveskedéssel és több időt játékkal ezekkel a szórakoztató és gyors projektekkel kisgyermekeknek és óvodásoknak.

A gyerekek most nagyobb biztonságban vannak otthon, de lehet, hogy nehezen tudják kitölteni azt az időt, amit egyébként játszótársakhoz vagy iskolán kívüli programokra járással töltenének. Ha szórakoztató kézműves foglalkozásokat keresel, amelyeket akkor csinálhatsz, amikor a gyereked azt mondja, hogy unatkozik, ne keress tovább. Ezek a gyors, 5 perces kézműves foglalkozások otthon is elvégezhetők egy pillanat alatt, különösebb előkészületek nélkül, és könnyen megtalálható kellékek felhasználásával, amelyek valószínűleg már kéznél vannak.

1. DIY nyugtató csillogó üveg

A nyugtató csillámos üveg (a fenti képen!) létrehozása gyors, egyszerű lehet, és szemet gyönyörködtető eredményt hagyhat. Nézd meg egyszerű útmutatónkat az elkészítéshez, valamint azt, hogy miért remek kézműves foglalkozás a csillámos üvegek különösen a kisgyermekek számára.

2. Papírtörlő cső virágbélyegzők

Tökéletes, tavaszi témájú, 5 perces kézműves foglalkozás a CMOM-tól, ez a tavaszi flower bélyegző színes kerti festményt készíthetsz belőle. A múzeum oldala megjegyzi, hogy a háromdimenziós kézműves foglalkozás segít a gyerekeknek megtanulni a problémamegoldást és az érvelést, miközben vágás, ragasztás és kísérletezés közben gyakorolják a szem-kéz koordinációt.

3. Varázslatos meglepetés nyálka

A 3 éves és idősebb gyerekek könnyedén összehozhatják a CMOM két összetevőből álló slime-ját, amely csillámok hozzáadásával káprázatos lehet, vagy a gyermek kedvenc illóolajainak illatával.

4. Szörnyszájú borítékok

A 2-8 éves gyerekek szeretni fogják ezt a gyors tevékenységet a KiwiCo-tól, amely csak papírt és jelölőket igényel. Ezeket a szörnyszájakra emlékeztető borítékokat arra használhatják, hogy levelezőtárs-kapcsolatot létesítsenek egy barátjukkal - ez egy csodálatos tevékenység arra, hogy fizikailag távol, de társadalmilag közel maradjanak.

5. Play-Doh bélyegzők

Amikor már azt hitted, hogy a play-dough már nem lehet ennél szórakoztatóbb, akkor lépj be ebbe a cuki kézműves foglalkozásba! A KiwiCo azt javasolja, hogy készíts bélyeget egy golflabda méretű mennyiségű játéktésztából, nyomj egy kis festéket egy összehajtogatott papírtörlőre, és hagyd, hogy a gyerekek kapcsolatba lépjenek a belső művészükkel.