, 2021/9/7

Ünnepeljen Disney-stílusban ezeken az ünnepi hajóutakon jövőre.

Disney Cruise Line

Lehet, hogy a nyár már javában tart, de a családbarát hajótársaság varázslatos ünnepségekkel várja a jövő évi halloweeni és karácsonyi hajózásokat - osztotta meg a Travel + Leisure-ral a társaság.

Kezdetben a Disney a "Halloween on the High Seas" -ot ünnepli 2022 szeptember közepétől októberig tartó körutazásokkal, és meghívja a vendégeket, hogy öltözzenek be a leghátborzongatóbb jelmezeikbe a Mickey's Mouse-querade Party-ra. Az utasok tematikus ételeket és italokat fogyaszthatnak, és még egy "kísérteties hajóátvételt" is átélhetnek, varázslatos Tökfával kiegészítve.

2022. november elején és decemberben a hajótársaság a "Very Merrytime Cruises" elnevezésű ünnepségre alakítja át hajóit. Ünnepi témájú dekoráció és ünnepi díszbe öltözött Disney-figurák fogadják a vendégeket, miközben maga a nagy ember különleges látogatása biztosítja, hogy mindenki kívánsága teljesüljön. Az ünnepi szezon részeként a Disney azt tervezi, hogy vadonatúj hajóját, a Disney Wish-t ősszel a floridai Port Canaveralból indulva 3 és 4 éjszakás körutazásokra indítja a Bahamákra, és megáll a cég privát szigetén, Castaway Cay-en. A stílusos ünnepléshez az utasok lefoglalhatják a hajó első tölcsérében található egyedi lakosztályt.

"Azzal, hogy 2022 őszén öt hajó indul útnak az ország különböző kikötőiből, izgatottan várjuk, hogy minden eddiginél több lehetőséget kínáljunk a családoknak, hogy különleges emlékeket szerezzenek a Disney Cruise Line-nal" - mondta Thomas Mazloum, a Disney Cruise Line elnöke a T+L-nek adott nyilatkozatában. A hónap elején a Disney engedélyt kapott a Betegségellenőrzési és Megelőzési Központoktól arra, hogy önkéntesek számára teszthajózásokat kezdjen.

A társaság nem jelentette be, hogy az amerikai hajóira kötelezően fel kell majd szállni a vakcinával, de a 18 éves és idősebb vendégeknek be kell majd oltaniuk magukat, mielőtt a Disney Magic tervezett brit hajóútjaira indulnak. A Disney a nyaralóhajózások mellett bejelentette, hogy 2022 nyarán új célállomásokra is hajózik, többek között új kikötőkbe Görögországban, Portugáliában, Lettországban, Norvégiában, Svédországban és Dominikán.

Alison Fox a Travel + Leisure munkatársa. Amikor éppen nem New Yorkban van, szívesen tölti idejét a tengerparton vagy új úti célokat felfedezve, és reméli, hogy egyszer a világ összes országába eljuthat. Kövesse kalandjait az Instagramon.