, 2021/9/7

A légitársaság júniusban minden nap egy ingyenes oda-vissza repülőjegyet sorsol ki két fő részére.

egy évig ingyenes járatok

Mivel a világ számos úti célja újra megnyílik a turisták előtt, a United Airlines egy évre szóló ingyenes repülőjegyet ad azoknak az utasoknak, akik teljes körűen be vannak oltva.

A légitársaság új nyereményjátékot hirdetett, amely a találóan "Your Shot to Fly" (Az oltásod a repüléshez) nevet viseli, és a nyerteseknek oda-vissza repülőjegyeket, egy szerencsés oltott utasnak pedig egy egész évre szóló bérletet sorsol ki. "Büszkék vagyunk arra, hogy kivehetjük a részünket abból, hogy ösztönözzük az embereket az oltás beadására" - mondta Scott Kirby, a United vezérigazgatója egy hétfői sajtóközleményben.

"Izgatottan várjuk, hogy még egy okkal több okot adjunk az embereknek arra, hogy beoltassák magukat, hogy újra találkozhassanak a barátaikkal és a családjukkal, vagy elutazhassanak a régóta várt vakációra, amely mind csak egy oltásnyira lehet". A versenyen a United MileagePlus hűségprogramjának bármely tagja részt vehet (aki szeretne részt venni, online ingyenesen csatlakozhat, ha még nem tagja).

Az utazóknak mostantól június 22-ig kell feltölteniük oltási dokumentumaikat a United alkalmazásába vagy weboldalára. Júniusban minden nap a légitársaság egy ingyenes oda-vissza repülőjegyet sorsol ki két fő részére, bármilyen osztályon, a világ bármely pontjára, ahová a United repül. A légitársaság a verseny végéig 30 pár jegyet sorsol ki.

Hogy a verseny lezárása után is megédesítse az üzletet, a United július 1-jén öt fődíjas nyertest hirdet, akiket kiválasztottak, és akik egy évig ingyen utazhatnak maguk és egy kísérőjük számára.

A nyertesek a United által üzemeltetett járatok bármelyik osztályán utazhatnak a világ bármely pontjára. Természetesen van néhány kikötés. A párosnak együtt kell utaznia, és a teljes összeg évi 26 oda-vissza járatra korlátozódik (ami kéthetente egy utazást jelent). A nyerteseknek 2022. július 14-ig van lehetőségük arra, hogy igényt tartsanak az összes utazásukra. A nyereményjátékban bármely 18 éves vagy idősebb amerikai lakos részt vehet.