, 2021/9/7

Az új Disney Wish tengerjáró hajó 2022. június 9-én indul útjára, tele olyan funkciókkal, amelyek lenyűgöznek majd téged és a gyerekeket, köztük az AquaMouse-zal, a Disney első tengeri hullámvasútjával.

A legmenőbb dolog gyerekeknek

Minden általunk bemutatott terméket szerkesztőségünk függetlenül választott ki és vizsgált meg. Ha a mellékelt linkek segítségével vásárol, jutalékot kaphatunk .Ha az elmúlt évet azzal töltötted, hogy arról álmodoztál, hova utazhatnál a családdal a járvány után, akkor a Disney Cruise Line legújabb hajóját érdemes felírnod a bakancslistádra.

A Disney Wish 2022. június 9-én száll vízre a floridai Port Canaveralból (körülbelül egy órányira a Walt Disney Worldtől), és a jövő nyár folyamán a Bahamákra és Castaway Cayre, a Disney privát szigetére hajózik, többnyire három-négynapos útvonalakon. Annyi klassz élménnyel lesz tele, hogy legálisan talán le sem akarsz szállni a hajóról.

1 A gyerekklub "titkos" bejárata

A 3. fedélzeten található Grand Hallban a 3 és 12 év közötti gyerekek bejelentkezhetnek a Disney's Oceaneer Clubba. Egy kanyargós csúszdán másznak fel, majd egy szinttel lejjebb egyfajta nyúlüregbe jutnak a klub központi csomópontjába. Hűha! A Disney és Pixar karakterek fekete-fehér vázlataival díszített központban egy színpad és saját különleges műsorok, tevékenységek és karakteres megjelenések várják a látogatókat.

2 Egy képzeletbeli laboratórium, ahol a gyerekek megtervezhetnek egy hullámvasutat

A gyerekek gyakorlatias tevékenységekkel és ötletes kísérletekkel fedezhetik fel, hogyan varázsolnak a Walt Disney Imagineerek. A Big Thunder Mountain Railroad vagy a Space Mountain mintájára megalkothatnak egy hullámvasutat, majd bemászhatnak egy kapszulába, ahol virtuálisan utazhatnak a képzeletbeli remekművükön.

3 Fagyasztott vacsora kaland

Nemcsak a Frozen című film témájára épül az étterem, hanem Anna, Elsa és más karakterek élő zenei előadása is lesz. A gyerekeknek még arra is lehetőségük lesz, hogy az Arendelle: A Frozen Dining Adventure (Arendelle: Egy fagyasztott vacsora-kaland) szórakoztató asztali kézműves foglalkozásokkal és énekléssel vegyenek részt az ünnepségen. Az étterem kialakítása a körszínházhoz hasonló lesz, az étkezőasztalok egy kis középső színpad körül helyezkednek el.

4 Toy Story-témájú csobbanási terület

A legkisebb hajósoknak saját vízi csodaországuk lesz! A kicsik Woody, Buzz és a Toy Story banda más tagjainak túlméretezett fürdőjáték-változataiból spriccelhetnek vizet. Lesznek kisgyerek méretű csúszdák, felugró fúvókák és egy hat centis pancsolómedence is.

5 Egy fantasztikus vízi utazás

Az AquaMouse tematikus kalandra küldi a családokat 760 lábnyi kanyargós csöveken keresztül, amelyek magasan a felső fedélzetek fölött függenek. A kétüléses menetjárművek egy varázslatos alagúton keresztül a "Scuba Scramble" rajzfilmvilágába utaznak majd, egy új animációs rövidfilmbe, amely túlméretezett virtuális nyílászárókon keresztül játszódik le. Hatvan vízi effekt, köztük egy sötét alagúton keresztül történő száguldás, amely kinyílik, hogy lélegzetelállító kilátást tárjon az óceánra, része a mókának.