, 2021/7/7

A látványosság és a modernitás szempontjának lényegében minden építész iroda meg szeretne felelni. Nálunk a költség -, és az energiahatékonyságnak is kiemelt szerepe van

Családi ház tervek

Már a tervezés legelső fázisában megkezdünk egy optimalizációs folyamatot, amiben megvizsgáljuk, hogy a későbbi üzemeltetési költségeket megbecsülve milyen szerkezeteket és gépészetet érdemes betervezni megismerve a leendő lakók szokásait is. Ez ma még nem teljesen magától értetődő. Sok más tervező irodához viszonyított előnyünk az elmúlt 8 év kivitelezési tapasztalataiból és az energetikai számítások magas szintű ismeretéből származik.

Mediterrán lakóház 

Kertkapcsolattal, nagy terasszal, két férőhelyes garázzsal. Alsó szinten két szoba, nappali, konyha-étkező, fürdő nagy terekkel. Az épület tervezése során intelligens gépészeti rendszereket és elektromos megoldásokat teszünk  az épületbe.  

Szintek száma: 2

Hasznos alapterület: földszint: 180 m2 , tetőtér: 140 m2 (összesen 320 m2)

Komplett tervdokumentáció ára: 320.000 Ft + ÁFA

Mediterrán egy meglévő terv átdolgozása alapján.

Alsó szinten két szoba, nappali, konyha-étkező, fürdő, nagy terekkel. Az épület tervezése során hagyományos építőanyagok kerültek beépítésre elsősorban. 

Szintek száma: 2

Hasznos alapterület: földszint: 180 m2 , tetőtér: 140 m2 (összesen 320 m2)

Teljes tervdokumentáció ára: 320.000 Ft + ÁFA

Kertvárosi tetőtér beépítéses lakóház

Alsó szinten két szoba, nappali, konyha-étkező, fürdő, belső medence lehetőséggel. Tökéletes épület rendszeres nagyobb családi vagy baráti összejövetelekre. A stílusa részben mediterrán, részben modern elemek ötvözete. 

Szintek száma: 2

Hasznos alapterület: földszint: 175,8 m2 , tetőtér: 105,2 m2 (összesen 281 m2)

Teljes tervdokumentáció ára: 430.000 Ft + ÁFA

Iroda kialakítása meglévő raktár épületből.

 A terveket meglévő épületből kell kialakítani, így a tájolás és elhelyezkedés nem változtatható, de a helyiségek belső kialakításával és elrendezésével minden funkciót tudunk a neki megfelelő helyére tenni. A tetőre a későbbiekben napelem is szerelhető     .

Szintek száma: 2

A hasznos alapterület: 1025 m2

A terv ára : 1.600.000 Ft + ÁFA

Többfunkciós társasház tervezése 

Az épület alul egy garázs műhely részt tartalmaz, a földszinten egy kis lakás és egy bemutatóterem, de szükség esetén ez is lakássá alakítható. Az emelete egy nagyobb lakás építhető.Az épület a minimalista stílusban került megtervezésre, kiváló energetikai jellemzőkkel. Az alaprajzok minimális díj ellenében bármikor módosíthatóak. 

Szintek száma: 3

Hasznos alapterület: 86+87+64 m2= 237 m2

Komplett tervdokumentáció ára: 480.000 Ft + ÁFA

Mediterrán stílusú lakóház 

"A" energetikai besorolással. Az alsó szinten lehetnek  a napközbeni tartózkodásra szolgáló helyiségek, fent pedig a hálószobák és egy további fürdőszoba.

Szintek száma: 3

Hasznos alapterület: földszint: 100 m2 , tetőtér: 65 m2

Teljes tervdokumentáció ára: 290.000 Ft + ÁFA

Ikerház tervezése 

A projekt 2015-ben kezdődött és még kialakítás alatt van, egyelőre csak látványtervek készültek, így alaprajzok nem készült. Az elképzelés szerint 3 lakás kerül kialakításra az épületben, egy a földszinten, egy az első emeleten, és egy a tetőtérben. A megrendelő az alacsony építménymagasság megtartása miatt választhatja  a tetőtér beépítést. Az épület Energetikai besorolása „A+”.

Szintek száma: 3

A hasznos alapterület: 93+90+72 m2

Komplett tervdokumentáció ára : 780.000 Ft + ÁFA

Klasszikus stílusú lakóház pincével,

Az épület energetikai besorolása "A". Az egyes szobákhoz saját fürdőszoba tartozik, így önállóan így ez a terv nyaralónak is kialakítható, akár kiadási céllal is. A hatalmas konyha és nappali a közösségi élet középpontja.

Szintek száma: 2

Hasznos alapterület: földszint: 89,6 m2 , pince: 69,5 m2

Komplett tervdokumentáció ára: 270.000 Ft + ÁFA

Kétlakásos ikerház tervezése 

Megrendelői kérésre lehet az is, hogy csak a konyhafal egy része érintkezik egymással, utólagosan további 43 m2 beépíthető a tetőtérben. A nappali nagy belmagasságú, így a térérzetet jelentősen növeli. Az épület „A” energetikai besorolású

Szintek száma: 1

Hasznos alapterület: 93 m2 /lakás

Komplett tervdokumentáció ára: 330.000 Ft + ÁFA

Kis alapterületen egy nagy család is elférhet.

Ebben a földszint + tetőtér kialakítású családi házban 5 db hálószoba elfért. A földszinten lehet egy kertkapcsolatos nappali stílusú lakóház közvetlen kertkapcsolattal. Oldalhatárra építéssel.

Szintek száma: 2

Hasznos alapterület: földszint: 65 m2 , tetőtér: 25,4 m2

Teljes tervdokumentáció ára: 350.000 Ft + ÁFA