, 2021/7/7

Kínálatunkban szerepel telek, családi, iker- és sorház, illetve a paneltól az új építésűig minden típusú lakás.

Családi ingatlan

Öt irodánk a III., IV., XI. kerületekben illetve Dunakeszin és Pomázon található. Fő profilunk Buda és vonzáskörzete: Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Solymár, Pilisvörösvár, Budakeszi, Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Telki, Herceghalom, Érd, Diósd, Tárnok, Szigetszentmiklós.

Törökbálint, Biatorbágy, Telki, Herceghalom, Érd, Diósd, Tárnok, Szigetszentmiklós. Ingatlankínálatunkban szerepel Dunakeszi, Vác, Fót, Göd és Veresegyház térsége is. Tapasztalt üzletkötőink az általuk képviselt területen kivételesen jó helyismerettel rendelkeznek. Területspecifikusak vagyunk, azaz minden kollégánk azon a területen dolgozik, amit a legjobban ismer és a lakhelyéhez a legközelebb esik.

Így pontosan tudják, hogy hol az óvoda, hol a legfinomabb a kenyér, milyen fejlesztéseket terveznek, stb. Kínálatunkban szerepel telek, családi, iker- és sorház, illetve a paneltól az új építésűig minden típusú lakás. Üzletkötőink részletesen ismerik a piaci árakat is – kérje ki véleményüket.

Hirdetéseink nem csak a nagyobb ingatlanportálokon, de egyéb online csatornákon, különböző újságokban, hirdetési oldalakon is megjelennek, területeinken folyamatosan szórólapokat terjesztünk, és megjelenünk a helyi eseményeken.

Ügyfeleinket odafigyelve, egyéni igényeiknek megfelelően szolgáljuk ki: igény szerint az ingatlan kiválasztásától az adásvételi szerződés lebonyolításig mindent mi szervezünk, beleértve az ingyenes hitel ügyintézést is. Kellemes böngészést kívánunk ingatlankínálatunkban! A Családi Ingatlan csapata

Miért ránk bízza ingatlanát?

Segítünk az ingatlan árának optimális meghatározásában. A szokásos hirdetési portálokon túl saját weboldalainkon és egyéb online csatornákon, de még magazinokban is hirdetünk. Folyamatosan informáljuk az érdeklődőkkel kapcsolatban, akiket előzetesen szűrünk, így Ön csak a fizetőképes, valódi érdeklődőkkel találkozik. Kollégáink hitel- és CSOK ügyintézésben is segítséget nyújtanak. Valamennyi kapcsolódó jogi és műszaki feladatra van kollégánk vagy tanácsadónk. Az értékesítési folyamat minden lépését levesszük a válláról.

Családi Ingatlan

+36 20 457 8965

1031 Budapest, Szentendrei út 143.