, 2021/9/7

Gyerekbarát kellékek a díszítéshez, színezéshez és szervezéshez.

Kézműves szoba

Egy jól felszerelt kézműves szoba nem csak kreativitásra ösztönöz, de az osztálytermi projektek és az esős napok során is jól jön. Itt kreatív emberek osztják meg kedvenc termékeiket a dekoráláshoz, színezéshez, rendszerezéshez és még sok máshoz. Markerek, pipa! Kréták, pipa! Ha már megvan az alap, a megfelelő kézműves szoba kellékei segíthetnek a gyerekeknek az iskolai projektek megoldásában, vagy egy esős napon is elfoglaltságot jelenthetnek. Megkértük a kézműves típusokat, hogy osszák meg velünk, milyen anyagokat tartanak mindig kéznél, és hogyan szervezik meg mindezt. (Utóirat: Nincs csillámpor - se több, se kevesebb!)

Karkötő-készítő kellékek és csillámos építőpapír.

Kézműves elemek a díszítéshez

A bolyhos pom-pom gömbök könnyen a gyerekek kedvencei közé tartoznak. "Szeretünk 3-D-textúrájú művészeti alkotásokat készíteni úgy, hogy a pomponokat kartonpapírra ragasztjuk, hogy színes tájképeket, állatokat vagy házakat hozzunk létre." -Kristin Gambaccini, kézműves és a Crafty Family Ideas (Kézműves családi ötletek) szerzője

Mindig van egy választék zseníliaszár és öntapadós gugliszem. Annyi mindent lehet velük készíteni, a koronáktól a figurákig. A lehetőségek végtelenek. Az olyan apró kincsek gyűjtése, mint a gyöngyök vagy a szalag, hangulatot adhat a különböző projekteknek. Helyezd a darabokat egy nyitott dobozba, és hívd fel a gyerekeket, hogy eredeti karaktereket találjanak ki papírpoharakra vagy gabonapehelydobozokra ragasztva." -Rachelle Doorley, a TinkerLab.com, egy gyerekeknek szóló művészeti és STEAM-tevékenységekkel foglalkozó weboldal alapítója.

Vegyél vastag fonalat a gyermeked kedvenc színeiben. Ezt a kis kezek könnyebben megfogják. "Tekerjetek rá pálcákat, hogy varázspálcákat készítsetek, fűzzetek össze egy mobilt, vagy készítsetek nagy pomponokat vagy rojtokat." -Meri Cherry, a Meri Cherry Art Studio and Shop alapítója a kaliforniai Encino-ban. A funky szélű olló feldobja a kézzel készített kártyákat vagy ajándékcímkéket, ha az egyenes élből fésűkagylót vagy cikkcakkot csinál.

Ragasztók és ragacsos dolgok

Az Aleene's Original Tacky Glue "jobban tartja a dolgokat a helyükön, amíg még nedvesek, mint a tipikus fehér ragasztó". -Kimberly Stoney, a Massachusetts állambeli Littletonban élő kézműves, stylist és művész. "Szeretem, ha kéznél van a vicces washi szalag, a színes maszkolószalag és a mintás ragasztószalag." A különböző méretű és mintájú ceruzákat vagy jegyzetfüzeteket személyre szabhatod vele, vagy a padlóra ragasztva akadálypályát vagy "utat" készíthetsz belőle a játékautóknak. -Kristen Sabatelli, a Connecticut állambeli Westportban található SplatterBox művészeti stúdió társalapítója.

A csillámragasztó szórakoztató módja bármilyen projekt megdobogtatásának, de színezéshez, díszítéshez, slime-készítéshez, scrapbookinghoz, festéshez és kártyakészítéshez is használható. Úgy érheted el a csillogó hangulatot, hogy nem hagysz apró pöttyöket az egész házban. A ragadós csillámhab szuperül csillog, és a gyerekek számára könnyen vágható. Vágj belőle formákat, betűket vagy karaktereket, hogy kollázsokat díszíthess vele. -Cherry

Színező kellékek

Duplázd meg a színeket a Switch-Eroo színváltó jelölőkkel. A fehér hegy mindkét végén varázslatosan megváltoztatja az árnyalatot (zöldből sárgára, lilából rózsaszínre).

Dobd fel a jelölőjátékodat a Tombow Dual Brush Pen Art Markerekkel. "Imádjuk az ecsetes és a finom hegyeket is." -Agnes Hsu, a hello, Wonderful alapítója

"Fedd le a dohányzóasztalt hentespapírral, és tarts a közelben filctollakat vagy zsírkrétákat.

Ha a gyerekek végeztek, tekerd fel, és használd később csomagolópapírként. A tisztítás a Mondo Llama mosható temperafesték-készletével elvégezhetőnek tűnik. A készlet 12 színt, két ecsetet és egy könnyen hordozható műanyag tokot tartalmaz. A Kwik Stix Solid Tempera Paint festékeket úgy csomagolják, mint a ragasztópálcikákat. "A textúra krémes és csúszós, így kis súrlódással siklanak a papíron." A gyerekek pontosan ábrázolhatják magukat a Colors of the World színes ceruzákkal, amelyek 24 bőrszínt tartalmaznak, mint például a legmélyebb mandula és a közepes arany.

Szervezési trükkök a kézműves szobába

A takarítás egyszerű és gyors, ha mindennek van otthona. Íme néhány tipp a kézműves szoba rendszerezéséhez. Takaríts! Minden szakértő egyetért: A láthatóság a kulcs. Használj üveg- vagy műanyag befőttesüvegeket vagy áttetsző dobozokat, hogy a gyerekek (és te) láthassák, mi van benne. A még nagyobb rend érdekében címkéket adjon az egyes edényekhez, vagy szín szerint válogassa a tárgyakat, javasolja Sabatelli.

Fogd össze az apró darabokat. "Szeretem, ha a gyerekek maguk is elő tudják venni a készleteket - és el tudják tenni őket" - mondja Stoney. A közvetlenül az asztalon álló ceruzatartók vagy az evőeszközöket vagy tisztítószereket szállító tálcák jól működnek az ecsetek, filctollak, ollók és egyéb szerszámok csűrésére.

Könnyű hozzáférést kínál. A nyitott polcok lehetővé teszik, hogy a gyerekek bármikor elérjék az anyagokat, amikor csak akarják. "A "kulisszák mögötti" tárolóterület tárolhatja a terjedelmesebb tárgyakat, például a papírkötegeket vagy olyan dolgokat, amelyeket nem használsz olyan gyakran, például egy gallon ragasztót a slime-készítéshez" - jegyzi meg Doorley.

Jelöljön ki egy helyet . Tartsa kordában az összes árut olcsó polcokkal, néhány műanyag tárolóedénnyel, fedeles akril tárolókkal, valamint egy szerelt, kampókkal, poharakkal és polcokkal ellátott akasztótáblával. Emelje fel a szabványos barna kitűzőtáblát egy másik színű festéssel, rózsaarany horgok hozzáadásával és fémkosarak rögzítésével.

Legyen hordozható. Majdnem minden kézműves szakértőnk egy gurulós kocsit ajánlott.

Nekünk több RÅSKOG használati kocsink is van. Imádom, hogy mennyi minden elfér bennük, mennyire tartósak, és hogy könnyen mozgathatók egyik helyről a másikra" - mondja Hsu. A kocsin belül a kiegészítő tokokba olyan dolgok férnek el, amelyek általában a padlón kötnek ki: pom-pomok, festékes tégelyek, ecsetek, jégpálcikák, gugliszemek és gyöngyök.