, 2021/9/7

Szenvedélyesen szereti az akciót? Ez az öt családi nyaralóhely biztosítja a friss levegőn történő izgalmakat!

Nyaralóhelyek

A botok ropogása a csizmád alatt, amikor egy hegycsúcs kerül a látóteredbe, a szél fütyülése, amikor lecsúszol egy lejtőn, a labda puffanása az ütődön: A fitneszközpontú nyaralások a gyerekeknek és a szülőknek apró győzelmeket és nagy rúgásokat adnak, amelyek megszilárdítják az emlékeket. Georgiától Idahóig minden eddiginél könnyebben összekötheti a nyaralást a család kedvenc aktív tevékenységével - legyen szó kezdőkről vagy tapasztalt profikról.

1. Túrázás

Zion és Bryce Canyons, Utah

Nézd meg közelről ezeket az egyedülálló, drámai tájakról és geológiáról ismert nemzeti parkokat. A REI családi Zion túrázó hétvége vagy az ötnapos családi Zion és Bryce túrázás első napján egy helyi túravezető reggel túrázni viszi az akár 12 fős csoportot, és a nap végén egy teljesen berendezett táborba térnek vissza. A REI definíciója szerint a "teljesen berendezett" táborban van szakács, meleg zuhanyzó, vízöblítéses WC, túlméretezett sátrak, magasított, plüsságyak, zsinóros felülvilágítás és francia presszókávé.

A Bryce-ban túrázás közben végigjárhatod a kanyon peremét, vagy körbeúszhat egy 126 láb magas vízesést, amely kék és zöld árnyékokat vet az amfiteátrumszerű falakra. Zionban felfedezheti a Virgin folyó keskeny, kanyargós útvonalát, és lemászhat a kanyonba. Mindkét helyszínen lehetőség nyílik a hoodoos-nak vagy tündérkéményeknek nevezett vékony sziklatornyok megcsodálására. Foglald le: A családi Zion túrázó hétvége ára 1349 USD/fő; az ötnapos családi Zion és Bryce túrázás ára 2399 USD/fő.

2. Szörfözés

Huntington Beach, Kalifornia

A SoCal ezen részén élő gyerekek gyakorlatilag deszkán nevelkednek - Huntington Beach évente közel 50 szörfversenynek ad otthont. A Huntington Beach-i szörfiskola minden szintnek tart programokat: Vannak órák olyan gyerekeknek, akik még soha nem ültek deszkán, és olyanoknak is, akik már versenyeznek, sőt, egész családoknak is. A "push-in" technikájukkal általában már az első óra után felállnak az újoncok, és készen állnak az önálló gyakorlásra.

Foglalj időpontot! A Kimpton Shorebreak butikhotel, amely sétatávolságra van a szörfiskolától, deszkakölcsönzést és szörfdeszka-szekrényt kínál a lobbyban. A teljes egészében vizes ruhákból álló fal is eléggé gnómos. A két franciaágyas standard szobák nyáron 349 dollárba, szezonon kívül 229 dollárba kerülnek. A Huntington Beach-i szörfiskola órái, amelyekhez deszkát és vizes ruhát is adnak, 95 dollárba kerülnek fejenként két személytől 90 percig. Van egy négyórás program 8-16 éves gyerekeknek is, amely 180 dollárba kerül.

3. Síelés

Sun Valley, Idaho

Sun Valley talán nem rendelkezik a legismertebb síterepek ismertségével, de amit kínál, az sokkal fontosabb: változatos terep. A kezdők számára számos lehetőség van, beleértve a sífutást és a lesiklást, valamint a nyugodt, családi hangulatot. Az üdülőhelyhez tartozó Dollar Mountain a környék csúcsa az elsősök számára, lankás, fák nélküli pályáival. Kezelhető méretű (hamarosan felismeri a többi családot): hat felvonó és 22 pálya.

A csípős hidegnél semmi sem tudja gyorsabban elnyomni a gyerekek lelkesedését, de ez a terület egy magashegyi sivatag, ahol évente több mint 250 napot süt a nap, ami enyhíti a csípős levegőt. A Kopasz-hegy szintén az üdülőterület része, és leginkább a középhaladó síelők számára alkalmas. A jellemzően rövid felvonósorok, a gyerekeknek szánt tematikus kalandpályák és a viszonylagos szélcsend teszi a "Baldy"-t a korábban síelő családok kedvencévé.

Foglald le: Válasszon az apartmanok, nyaralók, városi házak, illetve a szobák közül a lodge-ban vagy a fogadóban. Egy deluxe szoba két franciaággyal a fogadóban 275 dollárba kerül egy éjszakára. A felvonójegyek ára 12 éves és fiatalabb gyerekeknek 75 dollár, felnőtteknek 135 dollár naponta. A Sun Valley weboldalán a szezon során különböző csomagajánlatokat tesznek közzé.

4. Kerékpározás

Williamsburg, Virginia

Williamsburg a történelméről ismert, de a csillagászati kerékpározásról is híres. A Virginia Capital Trail egy kijelölt, 52 mérföld hosszú, festői szépségű mellékút, amely összeköti Jamestown és Richmond egykori és jelenlegi fővárosát. Polgárháborús csataterek, farmok, vizes élőhelyek és vadvédelmi területek mentén kanyarog, mindez aszfaltozott és nagyrészt árnyékos úton. Tetszés szerint lehet fel- és leszállni, így csak olyan távolságot tekerhetsz, amennyit a bandád meg akar oldani.

Az útvonal a Jamestown településnél - az első angol településnél Amerikában és Virginia eredeti fővárosánál -, Williamsburgben kezdődik. Az útvonal a Great Shiplock Parkban ér véget az állam jelenlegi fővárosában, Richmondban. A túraútvonal nagyköveteiként ismert önkéntesek telefonokat és elsősegélycsomagokat visznek magukkal. Ők tudják megmutatni a mosdókat, a kerékpárjavító állomásokat, a kerékpárkölcsönzőket és a kisboltokat.

Foglald le: A nemrégiben átalakított Kingsmill Resort körülbelül 20 percre van a williamsburgi végállomástól, és szolgálhat a kiindulópontként. Egy két franciaágyas szoba ára télen körülbelül 139 dollár és nyáron 229 dollár között mozog. Hozhatsz saját kerékpárt, vagy bérelhetsz, majd az ösvény mentén 21 dollárért fél napra vagy 36 dollárért egész napra.

5. Tenisz

Sea Island, Georgia

Az öt mérföld hosszú Sea Island 1928 óta családi teniszparadicsom. A privát szigetre csak az üdülőhely vendégei, a klubtagok és a körülbelül 300 nyaralóban lakó lakók léphetnek be. Az évek során a golftól a skeet-lövészetig mindenféle programmal bővült a szabadidős program, de a tenisz továbbra is a fő hangsúlyt jelenti, és a családok visszatérésének egyik fő oka. A szülők a 16 salakos pályán játszhatnak vagy vehetnek teniszleckéket gyermekeikkel együtt (4 éves kortól). A teniszcsomagok körmérkőzéses versenyeket és csoportos tanfolyamokat is tartalmazhatnak.

Foglalj: A szállás a fő üdülőhelyen, a The Cloisterben, két felnőtt és két gyermek részére szóló szoba ára 395 $/éjszaka. A teniszklinikák ára 30 és 50 dollár között van óránként. A The Inn at Sea Island két éjszakás csomagja 225 dollárnál kezdődik, amely tartalmazza a szállást, négy óra pályán töltött időt és négy óra csoportos oktatást játékosonként.